Beachparty
 
                  TROPICANA BEACH PARTY
 
  

In zes uur aan onze eigen noordzee kust naar Santo Domingo, de Caribbean, tot op de zilte stranden van Rio de Janeiro!

 
Bij arrivé zullen uw gasten hartelijk worden verwelkomt door onze steelpan troubadours. Na het genot van een drankje en hapje kunnen zij zich daarna opmaken voor de diverse activiteiten op het strand.
 

Welcome on board!

Om uw komst te vieren staat stewardess Conchita gereed om u allen te verwelkomen.

Zij zal controleren op uw geldige boarding pass en controle uitvoeren met  bodyscan. En dat mondt gelijk al uit in chaotisch als hilarische taferelen. Gedurende avond draagt zij zorg voor voice-over bij de diverse bestemmingen, en daarnaast is zij als animatie act tussen uw gasten in te vinden. Met muziek en entertainment nemen wij u in vogelvlucht mee door het Zuid-Amerikaans continent.

Tijdens uw entree speelt de band rustige inloopmuziek. Mobiele steelpantroubadours bewegen zich al spelend rondom de locatie. en dragen zorg voor herkenbare melodieën. Uw intercontinentaal avontuur begint in Santo Domingo.
 
Na uw “landing” geniet u van de vorstelijk ontvangst met een bruisend welkomstdrankje.Ter bevestiging van onze hospitality, worden uw gasten door onze Chicas  omhangen met een zijde welkomstbloemenkrans.

 

Om 19.00 uur: toespraak directie, huldigingen van medewerkers, eventueel prijsuitreiking winnaars sportieve activiteiten en aansluitend opening van het BBQ-buffet . Uw trip wordt gedurende avond muzikaal ondersteunt door onze swingendeTicket to the Tropic band Solar. 

 

Het vervolg hiervan is exclusief voor u gereserveerd! Op aanvraag zullen wij u volledig nader informeren over de culinaire mogelijkheden en het gegarandeerd, spraakmakend en onvergetelijk vervolg hiervan!

 

 

 

 

 

 


Het aanbod
Home Wie Wat Hoe Waarom Aanbod Zoeken Contact Sitemap

© 2020 Ricardo Aziz Business Events | Postbus 244, 1170 AE, BADHOEVEDORP
Telefoon: (020) 659 75 76, Telefax: (020) 659 66 73, Email: info@ricardoaziz.nl
Ricardo Aziz heeft 7452 bezoekers mogen ontvangen op deze pagina.