Fiesta Tropical

Fiesta Tropical
 
 
(Een hele avond plezier, waarover uw gasten nog lang zullen napraten)
 

Om plus minus 19.30 uur: Entree van uw gasten. Mexicaanse troubadours Sol Y Luna (of Tommy Thomson saxofoon virtuoos) zullen uw gasten van harte verwelkomen met serenades uit midden- en zuid-Amerika. Twee exotische dames bieden uw gasten een welkomst-cocktail aan. (Indien gewenst in de kleuren van uw bedrijfslogo). Voorts kunnen zij uw gasten ook een kleurrijk zijde welkomst-bloemenkrans omhangen.


    
Akoestisch spelend en lopend tussen uw gasten, zullen de Mexicaanse troubadours u verbazen over hun muzikale en vocale kwaliteiten.

Omstreeks 20.20 uur eventueel toespraak van uw special guest. Aan het einde van de toespraak zal het buffet worden geopend, alsmede aankondiging van: Fiesta Tropical.

Na de "magische" woorden te hebben uitgesproken, zal de caribbean partyband "MIDI" het feest openen met een spectaculair welkomst-nummer.

Daarna zullen zij tijdens het buffet, op praatvolume, easy listening ten gehore brengen.

 
 

.
MIDI File: Swingend, temperamentvol en veelzijdig. Het zijn maar enkele van de vele positieve eigenschappen van de formatie MIDI. Een van origine
Antilliaanse show- en muziekband die steeds weet te boeien met een gevarieerd repertoire, waarin we naast Zuid-Amerikaanse muziek ook soul,disco, rock'n roll en sfeervolle ballads tegenkomen.

Dat MIDI is samengesteld uit één zus en zes broers, is terug te vinden in de muziek.

   De familiebanden lijken van MIDI een hechter collectief te maken. Een optreden van MIDI straalt daarom veel enthousiasme uit.
Een vonk die al snel overslaat naar het publiek.
 De formatie geniet daarom grote bekendheid in Nederland en het caraïbisch gebied.
 MIDI is een allround orkest met gevoel voor decorum.
 Er wordt daarom ook veel zorg besteed aan de podium-presentatie.


Maculele
 
 
Om plus minus 21.20 uur: Uw gasten hebben rijkelijk genoten van het buffet en zijn inmiddels toe aan een oogstrelende attractie.  
 
Wij verrassen u dan met een wervelend Afrikaanse- dans uit het slaventijdperk. 
 
Maculele!
De Maculele is van oudsher een authentieke dans die ontstaan is op de suikerplantages tijdens de slavernij, en wordt op zeer spectaculaire wijze ten uitvoer gebracht.
 
Wij verzekeren u, dat de stemming er dan goed inzit! 
 


Van 21.40 uur - 22.30 uur: Dansmuziek van de caribbean partyband MIDI. Caribische klanken, populaire herkenbare muziek, kortom, van house tot Strauss. (Ondertussen kunt u nog steeds genieten van het buffet).
 

DUKE
 
    
Aansluitend maakt zanger entertainer DUKE zijn opwachting. Want uiteraard zullen uw gasten uit "volle borst" het meeslepende Deo of de Bananenbootsong in de traditie van Harry Belafonte meezingen. 
 
Wij verzekeren u, dat uw gasten op dat moment in grote getale op de dansvloer aanwezig zullen zijn! 
 
File: DUKE is een talentvolle, allround zanger-entertainer afkomstig uit Curaçao. Hij heeft zeer veel internationale ervaring opgedaan gedurende zijn bruisende carrière. 

Vol enthousiasme en op voortreffelijke wijze laat hij uw gasten (zijn publiek) volop genieten van een daverende swingende "Caribbean Soul Show", waar zij van het begin tot het einde helemaal uit hun dak gaan. Zo maakt DUKE samen met zijn publiek van ieder optreden één groot feest!


Uw party wordt een gegarandeerd Succes!!
 

Mr. Jomo Jones
 
 
Omstreeks 22.30 - 23.00 uur: Pauzemuziek. Ter afkoeling, aanbieding van een grandioos dessert buffet.
 
Van 23.00 -23.45 uur: Dansmuziek van de band, tevens grandioos optreden van: The World Champion Guiness Book of Records Limbo & Firedanceshow: Mr. Jomo Jones. 
  
Een spektakel waar letterlijk en figuurlijk de vlammen er vanaf springen. Zij presenteren een niet te imiteren bühne-floorshow. 
 
En als u dat wilt, zetten de danseressen uw special guests of de door u aan te wijzen personen extra in het zonnetje, zodat een echt onvergetelijke avond ontstaat waar iedereen met plezier op terugziet. 
 
Wij garanderen u dat uw gasten massaal zullen meedoen aan de Limboshow. En dat gebeuren zal zorg dragen voor lachwekkende taferelen! 
 

 

Aansluitend van 23.45 - 00.15 uur: Het feest der feesten! Wij presenteren u; Fantasia do Rio.


Zij bestaan uit 6 danseressen en 6 slagwerkmuzikanten (batucada).

Fantasia do Rio is één-en-al schoonheid, temperament en glamour. 
 
Wij verzekeren u van meet-af-aan 'verhoogde bloeddruk en hartkloppingen' ,tijdens de uitvoering van hun uitnodigende dansshow. 
 
 Fantasia do Rio zal u duidelijk maken, waarom het carnaval in Rio een absolute "must" is. 
 
 Afsluitend zullen zij gezamenlijk met uw gasten de finale-dans, het carnaval in Rio beleven. 
 
Van 00.15 - 01.00 uur: Non stop dansmuziek. 
 

Optioneel:

Spectaculair binnen vuurwerk tijdens opening en de finale

Verloop van handeling:
Een grote bak staat op een statief naast het podium. Na de toespraak van de directeur en druk op de knop ontbranden zilver jets. Iedereen is gewaarschuwd dat er iets gaat gebeuren. Vervolgens een knal met veel rook, het flashpaper ontbrandt en de tekst met eventueel uw bedrijfslogo wordt gepresenteerd.

(De tekst daarvan kunt u zelf bepalen).

Omringd door vele kleine glitterfonteinen en ondersteund door vuurwerk aan de zijkanten van de bak, maakt het spektakel veel indruk. Om het geheel nog spectaculairder te laten verlopen, worden er tot slot vanaf het podium 4 kabukistreamers (serpentine lanceerbuizen) over het publiek geschoten.

Als bijzonder effect, wordt er over de gehele lengte van de zaal, een "Linerocket" gespannen. (Dunne staaldraad over het diagonaal). Er ontstaat een vuurwerkeffect dat middels het staaldraad met een fluittoon naar de overkant wordt geschoten en daarbij een staart van glitter achter zich laat. Tijdens dit gebeuren zijn uw gasten massaal op de dansvloer aanwezig en beleven tezamen met Fantasia do Rio, het carnaval in Rio de Janeiro. De lokatie zindert op zijn grondvesten..


(Optioneel)

Levend decor
Wij hebben de mogelijkheid de lokatie te voorzien van een levend decor met o.a: papegaaien, ara's,
kaketoes, flamingo's, decoratienetten, rotsblokken en waterval.


Het aanbod
Home Wie Wat Hoe Waarom Aanbod Zoeken Contact Sitemap

© 2020 Ricardo Aziz Business Events | Postbus 244, 1170 AE, BADHOEVEDORP
Telefoon: (020) 659 75 76, Telefax: (020) 659 66 73, Email: info@ricardoaziz.nl
Ricardo Aziz heeft 7446 bezoekers mogen ontvangen op deze pagina.